Friday, February 29, 2008

INCENDI I GRAN FLAMARADA DAVANT DE L'EDIFICI ON TREBALLA EN XAVIER DAMAS PEREZ



Al matí del dijous 28 de febrer, el risc catastròfic ha aparegut davant de les finestres on treballa en Xavier, que és un edifici del carrer Almogàvers de Barcelona que alberga, entre d'altres, alguns departaments dels serveis centrals a Barcelona d'un dels dos grans bancs espanyols, on treballa ell.

Quan han vist el monstre que havia crescut davant d'ells, la gent com en Xavier que treballa als edificis de la zona afectada, han alertat als seus companys i companyes i tots han abandonat els edificis posant-se a resguard de la temuda gran explosió.

El gran risc que s'ha corregut ha estat el de possible bosses de gas formades a soterranis o baixos que puguessin fer explosió violenta i sobtada, com ha passat el mateix dia a Lyon, a França,.

Segons sembla, la fuga s'ha produït quan uns operaris d'una empresa que treballa per al districte, estaven treballant en la instal·lació d'una canonada de fred i calor quan al picar a terra han trencat la canonada de gas subterrània, cosa que ha originat una fuga i una monumental flamarada, que era visible des de diversos punts de la ciutat.Els Bombers de Barcelona han aconseguit apagar l'espectacular flamarada a les 11.40 hores, després de cremar durant unes dues hores. L'incendi, que no ha causat ferits, ha obligat a desallotjar diversos edificis i ha calcinat un vehicle.

No comments: