Sunday, September 21, 2008

FOTO D'EN JOSEP MARIA I EL GATET BLUE EYES DEDICADA A EN PEP MARISTANY, VETERINARI DE TIANA


21 Setembre 2008

Aquí tenim una fotografia meva, Josep Maria, amb el gatet MUTIS-BLUE EYES que viu a casa d'unes amigues de Tiana, feta avui, dia 21 de Setembre de 2008

La fotografia està dedicada a en Pep Maristany, veterinari de Tiana i gran persona que s'estima molt la seva professió i tots els animals.

Ahir en Pep Maristany va conèixer i visitar el gatet MUTIS-BLUE EYES. Tenia una irritació ocular, i es va aprofitar la visita per fer les revisions i vacunes que corresponen a un gatet jove com aquest. A la seva cartilla de revisions diu que és un gatet de raça persa, encara que no té la cara xata típica d'aquests, sinó una cara molt guapa, semblant a la del nostre gat TIGRIS.

Fa uns mesos, en TIGRIS va estar força malament a causa d'uns càlculs de strubites que li van ocasionar una oclusió urinària, i només es va salvar per la gran qualitat professional d'en Pep i el seu amor pels animals. Encara recordem la cara d'en Tigris quan va estar internat dos dies a un dels box de cures intensives de la clínica veterinària d'en Maristany, fins que va reaccionar bé i es va salvar.

Thanks, Pep!

No comments: